Επικοινωνία
Δαμάρεως 187, Παγκράτι, Αθήνα
[email protected]
+30 210 751 0095
STARCO MISSION

Δημιουργούμε εμπειρίες design, responsive websites & χτίζουμε μαζί την ψηφιακή σας ανάπτυξη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DESIGN

Δημιουργικό Γραφείο

Branding

Το branding είναι ο θεμέλιος λίθος του Μάρκετινγκ και άρρηκτα συνδεδεμένος με την επιχειρηματική στρατηγική.

Kάθε brand είναι ένας συνδυασμός χαρακτηριστικών και ιδιοτήτων, που επικοινωνεί με ένα όνομα ή ένα σύμβολο, επηρεάζει τη διαδικασία σκέψης στο μυαλό ενός κοινού και δημιουργεί αξία.

Eίναι η δημιουργία κατάλληλης και up-to-date εταιρικής εικόνας, γιατί μόνο έτσι προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να προσεγγίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το κοινό – στόχο.  

Packaging

Μέσω του σχεδιασμού προσαρμοσμένης συσκευασίας δημιουργούμε για κάθε brand μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η οποία κεντρίζει την προσοχή του καταναλωτή και τον προκαλεί να αγοράσει.

Εντοπίζουμε τα σημεία που θα αναδειξουν οπτικά την αξία και τα οφέλη αγοράς του προϊόντος, κάνοντάς το  να ξεχωρίσει, μέσα από πρωτοποριακές σχεδιαστικές και υψηλής αισθητικής προτάσεις, αναμειγνύοντας την τέχνη με την επιστήμη.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ DESIGN

Στόχος μας είναι η απόλυτη σύνδεση της εταιρικής ταυτότητας σας με το κοινό που απευθύνεστε.

Ξεκινήστε άμεσα την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Αναβαθμίστε
την εταιρική σας εικόνα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEB & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Web Design & Digital Growth

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα είναι σήμερα ο πλέον απαραίτητος κι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους προβολής και προώθησης.

Μπορεί να αποτελέσει ένα πανίσχυρο επαγγελματικό εργαλείο και μάλιστα με ιδιαίτερα χαμηλότερο κόστος, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης και marketing.

Για να είναι επιτυχημένη η δημιουργία ή ο επανασχεδιασμός ενός website πρέπει να γίνει με δομημένο και μεθοδικό τρόπο, γι αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο δημιουργικό και responsive σχεδιασμό, στο ξεκάθαρο και στοχευμένο περιεχόμενο, στην επαγγελματική κειμενογράφηση, στο αποτελεσματικό SEO, στη λειτουργικότητα και την απολαυστική περιήγηση.  

Management

Μια διαχρονικά επιτυχημένη εταιρική παρουσία απαιτεί συνεχή βελτίωση και εξέλιξη.

Αυτό είναι το επόμενο κρίσιμο σημείο που θα οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων σας και σε αυτό επικεντρώνονται οι υπηρεσίες μας.

Τα εργαλεία μας στη διαδικασία αυτή είναι πολλά και τα γνωρίζουμε καλά: Page ranking (SEO), Page advertising (Google Ads, Facebook Ads), Στοχευμένες καμπάνιες (Newsletter, email), Τεχνικές Calltoaction, Web analytics, Μέτρηση δεικτών απόδοσης (KPI).

Advertising

Η διαφήμιση στο internet κερδίζει καθημερινά έδαφος, όχι μόνο γιατί οι διαδικτυακές καμπάνιες στο web είναι πιο οικονομικές από τις συμβατικές διαφημίσεις, αλλά και γιατί είναι πιο στοχευμένη και αποτελεσματική.

Επίπλέον, η online διαφήμιση έχει πλέον μεγάλη απήχηση, καθώς εκατομμύρια χρήστες στην Ελλάδα και ανά τον κόσμο, καθημερινά ψάχνουν για αγορές και προτάσεις αγορών μέσω του διαδικτύου, τάση που ενισχύθηκε πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Social Media

Η παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι αδιαμφισβήτητα απολύτως απαραίτητη για κάθε επιχείρηση.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες πλέον, είτε νέοι και δυναμικοί, είτε πιό παραδοσιακοί στοχεύουν και αλληλεπιδρούν με τους πιθανούς ή τους ήδη πελάτες τους μέσω social media, όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της social media στρατηγική σας, τη δημιουργία των εταιρικών σας λογαρισμών σε αυτά, τη σωστή, οργανωμένη και αποτελεσματική διαχείριση της παρουσίας σας σε ένα ή περισσότερα από τα πλέον δημοφιλή Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

WEB DESIGN & DIGITAL GROWTH

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων με γνώμονα την χρηστικότητα και την ταχύτητα για όλους τους χρήστες.

Ξεκινήστε άμεσα την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Είστε έτοιμοι για
για το νέο website σας;